Nowość! Płać gotówką, kartą lub szybkim przelewem!
Przystawki
-
Gai Satay 3 szt.
grillowane szaszłyki z kurczaka, marynowane w mleku kokosowym i kurkumie, serwowane z sosem orzechowym -
Goong Tempura 3 szt.
smażone krewetki w tempurze, serwowane z słodkim sosem chili -
Khanom Pung Na Moo 2 szt.
smażone kanapeczki z mieloną wieprzowiną, serwowane z sosem orzechowym -
Poh Piah Moo / Phak 2 szt.
chrupiące roladki z warzywami i grzybami, do wyboru z wieprzowiną lub warzywami, serwowane ze słodkim sosem chili -
Pla Muek Tod 6 szt.
krążki kalmarów smażone w tempurze, serwowane ze słodkim sosem chili
Sałatki
Zupy
-
Tom Kha
klasyczna tajska zupa z mlekiem kokosowym, trawą cytrynową, galangalem i świeżą kolendrą -
Szef kuchni poleca
Tom Yum Poh Taek Talay
tajska ostro - kwaśna zupa z owocami morza, trawą cytrynową, galangalem i tajską bazylią -
Tom Yum
klasyczna tajska ostro - kwaśna zupa z boczniakiem, trawą cytrynową, galangalem, świeżą kolendrą i dodatkiem mleka kokosowego
Dania w curry
Dania z woka
-
Pad Nam Mun Hoi
danie smażone na woku w sosie ostrygowym z grzybami shitake i kapustą pak choi -
Pad Prik Tai Dam
danie smażone na woku w sosie z czarnego pieprzu z warzywami -
Pad Phak Roam
warzywa i grzyby smażone na woku w sosie sojowym -
Pad Woosen
smażony makaron sojowy z jajkiem, grzybami i warzywami -
Kao Pad
smażony ryż jaśminowy z jajkiem i warzywami
Szef Kuchni poleca
Desery
-
Sakhu Nam Kathi (tapioka)
klasyczny tajski deser na bazie tapioki z kukurydzą, lychee i mlekiem kokosowym -
Khao Niew Mamuang (Mango Sticky Rice)
ryż kleisty na słodko ze świeżym mango, mlekiem kokosowym i sezamem
Dodatki
-
Sos słodko-kwaśny
-
Ryż jaśminowy
-
Makaron sojowy
-
Makaron ryżowy
-
Frytki